Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Netflix’in Berlin dizisinde Cameron kim? La Casa de Papel Berlin’de Cameron’u kim oynuyor?

Netflix suç soygunu Berlin,

Netflix suç soygunu Berlin, popüler dizi La Casa de Papel’in bir ön bölümüdür ve bu sefer Paris’teki bir yeraltı müzayede evinde başka bir iş planlayan Berlin karakterine ve uzmanlardan oluşan ekibine odaklanıyor. Dizinin hayranları, ekibe yeni katılan ve operasyonda rol alan Cameron ile tanıştı.

Cameron Berlin’de Açıklandı

Mürettebatın en yeni üyesi Cameron, bir adrenalin tutkunu olarak tanımlanıyor ve yüksek basınçlı soygunlar dünyasında neredeyse bir çırak.

Haylaz ve çapkın, araçtan kaçma konusunda becerikli ve uyluğunun iç kısmında “Bana bakma” yazan bir dövmeye sahip olan Cameron, sıklıkla Roi ile şakacı bir şekilde oynarken görülüyor ve ikisi bir yan görevde yer alıyor. bir rahipten değerli bir eseri çalmak. Görev başarısızlıkla sonuçlanır, ancak deneyim ikiliyi birbirine yakınlaştırır.

Cameron aynı zamanda anlayışlı ve Damian’ın duygusal durumunu anlıyor ve bunu ona daha yakın olmak için kullanıyor, böylece Damian onun kişisel hayatına değil, elindeki işe yeniden odaklanmasını sağlıyor. Ayrıca Bruce’a olan hislerini açtığında Keila’ya destek olur. Sonunda kendi karmaşık ve sıkıntılı geçmişine bir göz atıyoruz ve zihinsel sağlığına zarar veren başarısız bir ilişkiyi ortaya çıkarıyoruz. Bir gruptaki şarkıcıyla olan takıntılı ilişkisiyle baş edemeyince yıkıcı davranışları çok sorunlu hale geldi ve Roi sahneye çıkarak ikilinin daha da yakınlaşmasına yol açtı.

Netflix’in Berlin dizisinde Cameron’ı kim canlandırıyor?

Cameron’ı Aralık 1999’da İspanya’da doğan Begona Vargas canlandırıyor. Begona çok küçük yaşlardan beri her zaman performansa meraklıydı ve dans ediyordu. Yolu onu oyunculuğa yönlendirdi ama aynı zamanda modellik yapıyor ve Givenchy Beauty’nin elçisi.

Bakınız: Berlin Camilla kimdir?

Begona Vargas kimdir?

Begona’yı 2017 yılından bu yana rol aldığı çeşitli dizi ve film projelerinden tanıyabilirsiniz.

TV açısından 2019’da Boca Norte, 2018’de Farklı Bir Bakış , 2019’da High Seas ve 2022’de Welcome to Eden gibi dizilerde rol aldı .

Ayrıca özgeçmişinde 2020 yapımı 32 Malasana Caddesi, 2021 yapımı Sınır Kanunları ve 2022 yapımı Centaura gibi birkaç film de yer aldı. 2022’de Outlaws filmindeki performansıyla Gaudí Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi .

Begona Vargas Berlin’deki karakterine nasıl yaklaştı?

Numero Hollanda’da yakın zamanda yapılan bir röportajda Begona’nın dizideki rolüne değinildi. Karakter hakkında soru sorulduğunda Begona şunları söyledi:

“Cameron karmaşık bir geçmişi olan, özgür ruhlu bir kadın. Geçmişi onu bugünkü kadına dönüştürdü; öğrenmek ve ona her şeyini vermek için çeteye katılan cesur bir hırsız çırak. Cameron heyecandan besleniyor, bol enerjili cesur bir ruhu temsil ediyor.”