Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Enver Erkan kimdir kaç yaşında öldü? Enver Erkan ne iş yapıyordu?

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören Ekonomist Enver Erkan hayatını kaybetti. Peki, Enver erkan kaç yaşında öldü kimdir? Enver Erkan neden öldü?

Enver Erkan 35 yaşında vefat etti. Ekonomist Enver Erkan, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Testi negatif çıkan Erkan bugün hayatını kaybetti. Erkan’ın cenazesi 3 Eylül Pazar günü memleketi Rize’de defnedilecek.

Erkan’ın vefatına ilişkin duyuru şöyle:

Acı Kaybımız

Geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görmekte olan çalışma arkadaşımız, Dinamik Yatırım Menkul Değerler Baş Ekonomisti Enver Erkan’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Başımız sağolsun.

Merhumun cenazesi 3 Eylül Pazar Günü memleketi Rize’de toprağa verilecektir. Cenaze merasimi ile yer ve zaman bilgileri netleşince sevenleri ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Enver Erkan kimdir?

1988 yılında İstanbul’da doğan Enver Erkan, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden mezun oldu ve Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisadi ve Maliye Bölümü’nü tamamladıktan sonra, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Finansal İktisat alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi. .

Kariyerine 2013 yılında ALB Menkul Değerler’de araştırma analisti olarak başlayan Enver Erkan, 2016 yılında Global Kapital Group’a araştırma direktör yardımcısı ve ekonomist olarak katıldı. 2018 yılında GCM Yatırım’da ekonomist olarak çalışan Erkan, Tera Yatırım’da Baş Ekonomist olarak atandı. Enver Erkan, Mart ayında Dinamik Yatırım Menkul Değerler’e katıldı.