Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel in kızı ne iş yapıyor?

CHP Grup Başkanvekili ve

CHP Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP’nin son seçimlerdeki yenilgisinin ardından Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu sorumlu tutarak, CHP genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gündemi sarsan bu olayın ardından Özgür Özel ve ailesi herkes tarafından sorgulanmaya başlandı. Özgür Özel’in tek kızı İpek Özel, sosyal medya kullanıcılarını oldukça merak ediyor. Peki İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel’in kızı ne yapıyor? İşte sık sorulan soruların yanıtları…

Yıllarca siyasette aktif rol alan Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çok yakın isimlerden biriydi. Ancak CHP’nin son seçimlerini kaybetmesinin ardından. Manda Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kamera karşısına geçerek kongre adayı olduğunu açıkladı.

Bu olay siyasi koridorlarda büyük yankı uyandırdı. Özel’in bu kararı kimileri tarafından desteklense de birçok kişi tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’na ihanet olarak nitelendirildi. Özgür Özel’e destek verenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı.

CHP’de başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan Özgür Özel hakkında daha fazla bilgi aranmaya başlandı. Özel hayatı da oldukça merak edilen Özgür Özel hakkında en çok araştırılan isimlerden biri de kongrede teşekkür ettiği kişiler arasında yer alan kızı İpek Özel’dir. Peki İpek Özel kimdir? Evli mi, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Özgür Özel’in kızı ne yapıyor? Detaylar burada…

İpek Özel kimdir?

Eski CHP Manisa Milletvekili ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in kızı İpek Özel hakkında birçok soru ortaya çıkıyor. İpek Özel ailesinin tek çocuğu olup Manisa’da doğmuştur. Orta öğrenimini Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine başlamış olup halen öğrenci olarak eğitimine devam etmektedir. İpek Özel İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ayrıca öğrenci olduğu Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanı olarak çalıştı.

İpek Özel evli mi yoksa erkek arkadaşı var mı?

Özgür Özel’in kızı İpek Özel’in bekar olduğu biliniyor. Kız arkadaşı olup olmadığı konusunda bilgi yok.

İpek Özel’in yaşı kaç?

Özgür Özel’in kızı İpek Özel, 2001 yılında dünyaya geldi. Şu anda 22 yaşında.

Özgür Özel’in kızı ne yapıyor?

İpek Özel şu anda Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde aktif öğrencidir. İpek Özel, öğrencisi olduğu Bahçeşehir Üniversitesi’nde kurumsal iletişim asistanı olarak çalıştı.