Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uzuner Çetesi Lideri Necati Kerim Uzuner Kimdir? Uzuner Çetesi Hangi İllerde Faaliyet Gösteriyor??

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göreve geldikten son başladığı çete çökertme operasyonlarına bir yenisini ekledi. Yen operasyon ile çökertilen Uzuner çetesinin lideri Necati Kerim Uzuner kimdir sizler için detaylı bir araştırma yaptık. Uzuner Çetesi Necati Kerim Uzuner Kimdir? Uzuner Çetesi Hangi İllerde Faaliyet Gösteriyor??

Uzuner Çetesi lideri kimdir?

Necati Kerim Uzuner, Uzuner çetesinin lideridir ve suç örgütü faaliyetlerine yönelik yapılan operasyonlar sonucunda yakalanmıştır. Operasyonlarda, ruhsatsız tabancalar, yasa dışı faaliyetlerden elde edildiği düşünülen önemli miktarda altın, döviz ve nakit para ele geçirilmiştir.

Necati Kerim Uzuner Kimdir?

Necati Kerim Uzuner hakkında daha fazla bilgi mevcut değildir. Özellikle suç örgütü lideri olarak bilinir ve operasyonlarla yakalanmıştır. Uzuner çetesi, Sinop, Trabzon ve İstanbul illerinde faaliyet gösteren ve dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan bir suç örgütü olarak bilinmektedir. Suç örgütü üyeleri, banka müşteri hizmetlerine benzeyen telefon numaralarından arayarak kendilerini müşteri temsilcisi gibi gösterip, dolandırıcılık yapmışlardır.

Operasyon sonucunda 13 çete üyesi tutuklanmış, 1 çete üyesi ise adli kontrol altına alınmıştır. Ayrıca 8 suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu toplam 40 milyon lira işlem hacmine sahip 153 banka hesabına mahkeme kararıyla el konulmuştur. Bu operasyonlarla suç örgütünün faaliyetlerine son verilmiş ve Sinop huzura kavuşmuştur.