Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milyoner: Yazarı Mihail Şolohov’a 1965’te Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazandıran dört ciltlik ünlü roman hangisidir?

Kim Milyoner Olmak İster’de

Kim Milyoner Olmak İster’de işte Milyoner: Yazarı Mihail Şolohov’a 1965’te Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazandıran dört ciltlik ünlü roman hangisidir? 1 Ekim 2023 Pazar günü Kim Milyoner Olmak Tuğba Kocaeli’ne sorulan 100 bin liralık yarışma sorusu ve cevabı. Her Pazar günü saat 20:00’da ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yeni bölümüyle karşımızda. Her hafta ilgi çekici sorularla karşımızda olan Kim Milyoner Olmak ister bu hafta da şaşırtıcı sorularla karşımızda.

Tuğba Kocaeli kimdir?

24 yaşında olan Tuğba Kocaeli, Ankara’da yaşıyor. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden bu yıl mezun olan Tuğba Hanım, şu an uzmanlık sınavına hazırlanıyor. Kardiyolog olmayı hedefleyen Tuğba Hanım’ın yarışmadaki hedefi 50.000 TL barajını geçmek.

Kim Milyoner Olmak İster Sorusu ve Cevabı

Milyoner: Yazarı Mihail Şolohov’a 1965’te Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazandıran dört ciltlik ünlü roman hangisidir

A- Gazap Üzümleri
B- Hacı Murat
C- Yüzbaşının Kızı
D- Ve Durgun Akardı Don
Doğru Cevap: D şıkkı Ve Durgun Akardı Don, (Rusça özgün adı: Тихий Дон, Türkçesi: Durgun Don) Mihail Şolohov’un ilk büyük eseri, geniş bir tarih sürecini kapsayan dört ciltlik bir romandır. Yazar bu romanla 1965’te Nobel Edebiyat Ödülü’nü alır.