Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Al Nassr 2-1 Al Fateh maç özeti ve Ronaldo golleri izle (Suudi Pro Lig) 17-02-2024

Suudi Profesyonel Ligi’nde bugün

Suudi Profesyonel Ligi’nde bugün 02-17-2024 tarihinde oynanan Al-Nasr ve Al-Fateh maçının golleri izle youtube. Suudi Arabistan Ligi’nde Al-Nasr ile Al-Fateh karşılaşmasının sonucu; Bugün Al Nassr – Al Fateh ile Suudi turu, Suudi Profesyonel Ligi’nde bugün 02-17-2024 tarihinde Al-Nasr ile Al-Fateh maçının golleri. Maç Al-Nasr Club ile Al-Fateh Club arasında oynandı. Al Nassr 2-1 Al Fateh Suudi Pro Lig maç özeti ve Ronaldo golleri izle 17-02-2024

Bu sonuçla puanını 49 puana yükselten Al-Nasr, Ligde lider Al-Hilal’in 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alırken, Al-Fateh’in puanı 29 puanda donarak yedinci sırada kaldı.

İlk yarı 1-1 sona erdi. 17. dakikada Cristiano Ronaldo’nun golüyle öne geçen Al-Nasr, 29. dakikada Salem Al-Najdi’nin golüyle Al-Fateh’e eşitliği sağladı.

İkinci yarıda orta saha oyuncusu Otavio, Al-Nasr’ı tekrar öne geçirdi ve 72. dakikada Sultan Al-Ghannam’ın asistiyle ikinci golü attı.

Al-Nasr’ın bugünkü kadrosu: Raghed Al-Najjar – Sultan Al-Ghanem – Ali Lagami – Aymeric Laporte – Alex Telles – Abdullah Al-Khaibari – Otavio Montero – Marcelo Brozovic – Anderson Talisca – Sadio Mane – Cristiano Ronaldo.

Bugünkü El Fetih kadrosu: Rene Jacob – Marwan Saadane – Jason Denayer – Ali Al-Zubaidi – Salem Al-Najdi – Muhtar Ali – Sufyan Ben Dabke – Lucas Zelarayan – Christian Tio – Murad Batna – Janini Tavares.

Al-Nasr ve Al-Fateh maçı Türkiye saati ile 21:00’de başladı.

Bugün Al Nassr – Al Fateh ile Suudi turu, Suudi Profesyonel Ligi’nde bugün 02-17-2024 tarihinde Al-Nasr ile Al-Fateh maçının golleri. Maç Al-Nasr Club ile Al-Fateh Club arasında oynanacak. Al-Awal Park Stadyumu, 2024 yılı Roshen Ligi’nin yirminci turunda.

Suudi Ligi’nde bugün Al-Nasr ile Al-Fateh karşılaşmasının golleri

Suudi Profesyonel Lig Şampiyonası’nın 20’nci turu kapsamında Cumartesi akşamı Al-Awal Park Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Al-Nasr ile Al-Fateh, Al-Nasr’ın 2-1 kazanmasıyla sona erdi.

Cristiano Ronaldo, Sultan Al-Ghannam’ın harika pasıyla 17. dakikada Al-Nasr adına skoru açtı ve Al-Fateh, 29. dakikada Salem Al-Najdi ile eşitliği sağladı.

72. dakikada Otavio da Silva, Sultan Al-Ghannam’ın pasıyla Al-Nasr adına galibiyet golünü attı. Bu sonuçla Suudi Ligi sıralamasında Al-Nasr 49 puanla ikinci, Al-Fateh ise 29 puanla yedinci sırada yer aldı.

Cristiano Ronaldo’nun golleri izle

Al-Nasr Kulübü, Suudi Ligi müsabakalarında oynanan maçta Al-Fateh’e karşı attığı gollerin bandını kesmeyi başardı.

Gol, 17. dakikada takım arkadaşı Sultan Al-Ghanem’e maçın gidişatı üzerindeki kontrolünü ifade eden efsane Cristiano Ronaldo’dan geldi.

Al-Fateh Kulübü, Al-Nasr karşısında eşitliği yakalamayı başarırken, son dakikalar özellikle Ronaldo’nun golünün ardından örnek oyuncuların büyük bir uyanışına sahne oldu.

Eşitliği sağlayan gol 29. dakikada Salem Al-Najdi’den geldi ve maçı sıfıra indirdi.

Al-Nasr Kulübü ikinci yarıda gelişmeleri kontrol etmeyi başardı ve Otavio da Silva, 72. dakikada takım arkadaşı Sultan Al-Ghanem’in asistiyle Al-Alami’nin kontrolünü gole çevirdi.

Al-Modi’nin farklı bir görüşü olmadığı sürece, önümüzdeki dakikalarda Al-Nassr’ın Al-Fateh’e karşı üçüncü golüne tanık olmamız bekleniyor.

Suudi Al-Nasr takımının Portekizli teknik direktörü Luis Castro, takımın yıldızı ve 2024 yılı Suudi Ligi’nde 20 golle en çok gol atan futbolcu, vatandaşı önemli oyuncu Cristiano Ronaldo’nun deneyimine güvenecek.

Yerel Suudi Ligi’nin ilk turunda Al-Nasr takımının Al-Fateh takımını 5-0’lık skorla ezici bir üstünlükle mağlup ettiğini de belirtmek gerekir.

Al-Nasr, AFC Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk ayağında deplasmanda Al-Fayhaa’ya karşı aldığı zorlu galibiyetin ardından bu maça geliyor.

Suudi Ligi, Asya Kupası’na ev sahipliği yapmak için durmadan önce Al-Nasr, Al-Taawoun karşısında cevapsız dört golle büyük bir zafer elde ederken, öncesinde de Al-Ittihad karşısında 5-2’lik skorla tarihi bir zafer elde etti.

Bu başarılı sonuçların ardından Al-Nasr, Roshen Ligi tablosunda lider Al-Hilal’in 7 puan gerisinde 46 puanla ikinci sırada yer alıyor. Al-Fateh ise 29 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Suudi Arabistan Ligi 2024’te Al Nasr ile Al Fateh arasındaki maç ne zaman?

Suudi Ligi 2023/2024’te bugün Twitter’da oynanacak Al-Nasr ile Al-Fateh maçının canlı yayın tarihiyle ilgili olarak, Al-Fateh Suudi Kulübü’nün ilk futbol takımı, uluslararası Marsuk Park Stadı’na yoğun bir konuk olacak. Profesyoneller için, Suudi Ligi Şampiyonası’nın 20. turunda bugün, 17 Şubat Cumartesi günü Al-Nassr Suudi Arabistan ile karşılaşacak.