Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Ankaragücü maçı canlı skor

Süper Lig’in 23. haftasında

Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı, futbolseverleri büyük bir heyecana sürüklüyor. Fenerbahçe Ankaragücü karşısında 1-0 yenik düştüğü maçta Cengiz Ünver’in attığı gol ile maç skorunu 1-1 beraberliğe getirdi.

Maç Tarihi ve Saati

Fenerbahçe ile Ankaragücü arasındaki kritik mücadele, 28 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda gerçekleşecek. Cihan Aydın’ın hakemliğindeki bu müsabaka, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hakem Kadrosu

Cihan Aydın’ın maçı yöneteceği mücadelede, yardımcılıkları Aleks Taşçıoğlu ile Volkan Ahmet Narinç yapacak. Emre Kargın ise dördüncü hakem olarak görev alacak. VAR hakemi ise Bülent Birincioğlu olup, AVAR’da Onur Özütoprak ve Süleyman Özay görev alacak.

Golcü Edin Dzeko’nun Performansı

Fenerbahçe’nin Bosnalı golcüsü Edin Dzeko, attığı 16 golle Süper Lig’in gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor. Dzeko’nun etkileyici performansı, takımının hücum gücüne önemli bir katkı sağlıyor.

Fenerbahçe’nin Güçlü Ev Performansı

Sarı Lacivertliler, bu sezon ligde sahasındaki performansıyla dikkat çekiyor. İç sahada çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Fenerbahçe, taraftarları önünde etkileyici bir performans sergiliyor.

Uzun Süreli Yenilmezlik Serisi

Fenerbahçe, Süper Lig’de son 11 maçtır mağlup olmuyor. Bu süreçte 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Fenerbahçe, zirve mücadelesinde iddiasını sürdürüyor.

Sarı Kart Cezalısı Oosterwolde

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde, Başakşehir maçında gördüğü sarı kartla bu sezonki 4. sarı kartına ulaşarak cezalı duruma düştü. Oosterwolde, bu akşamki maçta takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe Ankaragücü maçı canlı izle Taraftarium24

Legal ve Güvenli Yayın

Futbolseverler, maçı beIN Sports veya benzeri yasal ve güvenli yayın platformlarından izleyebilirler. Legal yayınları desteklemek, spor kulüplerine ve liglere katkı sağlamak için önemlidir. Selçuk Sports Traftarium24 Justin tv jesyayın netspor Kaçak ve şifresiz izleme linklerinden uzak durmak, güvenlik risklerini önlemek adına önemli bir adımdır.