Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miami Red Bulls’u kazanırken Messi yedek kulübesinden çıkıp gol atıyor

Inter Miami, Major League

Inter Miami, Major League Soccer play-off’larına 26 Ağustos’ta New York Red Bulls’u 2-0 yenerek başlarken Lionel Messi yedek kulübesinden çıktı ve gol attı.

Miami’nin Ligler Kupası’nı kazandığı ve ABD Açık Kupası’nda finale çıktığı bir haftanın ardından Messi, teknik direktör Gerard “Tata” Martino tarafından yedek kulübesinde bırakıldı ancak tam saatinde oyuna girdi.

Arjantinli Dünya Kupası galibi, Barcelona’nın eski takım arkadaşı Sergio Busquets’le sahaya çıktıktan sonra sınırlı bir müdahaleye sahip oldu ancak normal sezondaki ilk maçına 89. dakikada attığı golle damgasını vurdu.

Jordi Alba, Messi’ye akrobatik bir şekilde topu ceza sahasına soktu, Messi dönüp döndü ve ayağının dış kısmıyla muhteşem bir pas atarak, yedi kez Ballon d’Or kazananı tarafından ilk kez düşük bir orta yapan Benjamin Cremaschi’ye harika bir pas verdi.

Messi, Inter Miami’ye katıldığından bu yana tüm kulvarlarda dokuz maçta 11 gol attı.

Miami’nin 19 yaşındaki defans oyuncusu Noah Allen, “İnanılmaz biri, hem saha içinde hem de saha dışında her gün yeni bir şeyler oluyor” dedi.

“O birlikte oynamak için harika bir insan ve onunla oynamaktan çok mutluyum.”

Martino, bir ay içinde sekiz maçlık yoğun bir serinin ardından birçok oyuncusunun ara vermesi gerektiğini belirtmiş ve Red Bull Arena’daki kalabalık taraftarı hayal kırıklığına uğratarak takım seçiminde sözünü tutmuştu.

Maç boyunca düzenli aralıklarla ‘Messi’yi istiyoruz’ sloganları atılırken, Times Meydanı’ndaki dev ekranda da gösterildi.